dimecres, 8 de juny del 2011

CALENDARI D'ACTES

Dimecres 8 de juny a les 18h, concentració per a protestar contra retallades d’educació a plaça Sant Jaume

Dijous 9 de juny, a les 12h concentració d’aturats a plaça Sant Jaume.

Dia 10 de juny, es proposa treure dels bancs una quantitat simbòlica 150-160 euros

11 de juny: a diferents pobles de Catalunya es propossen cassolades en les investidures dels alcaldes. Malgrat que a Barcelona no hi hagi investidura, cal alguna acció envers Ajuntament o regidoria de districte que no s’acaba de concretar.

14 de juny: acampada per dormir al Parc de la Ciutadella (per bloquejar l’entrada dels parlamentaris el dia següent)

15 de juny a les 7:00: Cadena humana per impedir entrada de parlamentaris al Parlament, que és quan pretenen aprovar els pressupostos de la Generalitat de Catalunya

17 de juny: accions descentralitzades dels dels barris per a denunciar l’acció dels bancs. Surten propostes com ara simular una desinfecció a l’interior de les entitats bancàries

18 de juny: Assemblees populars als barris per a mobilitzar la gent cara a l’acció del 19 de juny

19 de juny. Concentració en massa des de Plaça Catalunya al Parlament. Es proposa quedar abans per sortir del barri de forma conjunta, cal perfilar accions que es duran a terme (pancartes, possibles acompanyaments per tenir més visibilitat...)

Tots els dimecres a les 13 h es tallen diferents artèries de la ciutat per denunciar retallades de sanitat i educació. Un veí informa d’activitats que ja s’han possat en marxa a través de les AMPA de les escoles del barri, com cassolades cada dimecres a es 17 h a la sortida de clase dels nens.

2 comentaris:

  1. Barcelona, 14 de Junio. a las 8:30. c/ Gran de Sant Andreu , num. 470 . Metro Torres i Bages. Salida calle Palomar

    http://afectadosporlahipoteca.wordpress.com/

    ResponElimina