dimecres, 1 de juny del 2011

PROPERA TROBADA DE BARRIS I POBLES (acampadabcn)

HOLA POBLES I BARRIS!

Us enviem aquest correu per recordar-vos que aquest dissabte, dia 4 de juny, a les 12h del migdia, a l'espai central de Pl Catalunya, torna a haver-hi TROBADA DE BARRIS POBLES!
Per començar, estaria bé obrir un espai de reflexió sobre quins objectius té aquesta trobada, qui hi ha d'assistir, qui l'ha de convocar, on s'ha de fer, etc. Aquests són alguns dubtes que se'ns plantegen a la comissió de l'extensió i que us volem transmetre.
Per tal de generar un debat que faci fàcil trobar consens sobre les qüestions plantejades i d'altres que se us puguin acudir, hem pensat la següent dinàmica: treball en petits grups de proximitat i posada en comú.

A banda, us expliquem alguns temes que es va veure la necessitat de parlar a la propera trobada. Segurament algunes de vosaltres no hi éreu el dissabte passat, així que us informem d'alguns debats que van quedar pendents i que hem pensat abordar el proper dissabte.

1. Periodicitat de les trobades de pobles i barris (sobretot es debat si és millor cada setmana o cada dues setmanes. Es veu clar que ha de ser sempre en cap de setmana)
2. La possibilitat d'unificar els horaris arreu de cassolades i assemblees (hi ha qui diu que cal tenir en compte els horaris familiars)
3. La possibilitat de treballar eixos compartits com: desnnonaments o vaga

Ens trobem totes les persones a les 11:30 a la parada d'extensió per començar a les 12h.
Recordeu, passi el que que passi amb la plaça, ens trobem igualment allà el dissabte!

P.D.1: Aprofitem el correu per dir-vos que tenim moltes llistes de contactes que caldria que passéssiu a recollir. Per evitar problemes, només donarem llistes a persones dels barris i pobles que siguin les referents que tenim anotades.

P.D.2. A la cuina de plaça Catalunya ens diuen que sobra menjar. Si en necessiteu per les vostres assemblees/acampades, passeu-vos per la comissió de cuina a buscar-ne!

P.D.3. Ens aniria genial que ens enviéssiu correus amb la info de com us va i responent a les següents preguntes:

  • Poble o ciutat:
  • Tipus de moviment (acampada/assemblea)?
  • Quan us reuniu o pròximes convocatòries?
  • A On?
  • Blog o web:
  • Email de contacte que es pugui publicar:
  • Com esteu de forces? com evoluciona?
  • Ens podeu adjuntar una foto?
  • Teniu més coses a comentar:
P.D.4. Us adjuntem un excel de contactes per a xerrades i activitats, per si us poden ser útils!

Ens veiem dissabte.
Salut i força!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada