dimecres, 25 de maig de 2011

Ja tenim aquí l'Assemblea democràtica de La Verneda-Sant Martí!!

Avui dimarts 24 de maig a les 20:00h ens hem reunit una vintena de persones  i hem constituït l’Assemblea Democràtica de la Verneda-Sant Martí vinculada al moviment del 15M/Democràcia Real Ja!

Molts i moltes no ens coneixíem entre nosaltres, però una curta i petita difusió en relació a les ganes i ànims de constituir una Assemblea de veïns i veïnes ens ha reunit amb il·lusió i ganes de transformar realitats que considerem injustes i indignants.

És per això que hem expressat les nostres ganes de treball i moviment en relació a la millora de la vida de les persones en relació a educació, salut, ocupació, medi ambient, etc i a les demandes del documents de mínims que s'ha elaborat des de l'Assemblea de Plaça Catalunya. També destacar que hem fonamentat aquesta Assemblea i el nostre treball des de l’esperit del 15-M: total respecte a la pluralitat i la diversitat i alhora la millora de la vida de totes les persones sense cap tipus d’exclusió.

Adjuntem aquest escrit els documents del Moviment 15M/Democràcia Real Ja! I des del blog ja anunciem els propers actes de l’Assemblea Verneda-Sant Martí dels quals ara sí ja hem decidit fer-ne una gran difusió.

INFORMEM I CONVOQUEM A TOTS ELS VEÏNS I VEÏNES DEL BARRI I ENTITATS A L’ASSEMBLEA DELS VEÏNS I VEÏNES DE LA  VERNEDA-SANT MARTÍ

Dimarts 31 de Maig: Assemblea Verneda-Sant Martí
Lloc: Plaça del Ram de l’Aigua, c/.Guipúscoa cantonada c/. Cantàbria
Hora: 20:00h

Ordre del dia:
20:00h Lectura dels punts claus del Manifest 15M/Democràcia Real Ja!
20:10h Pluja d’idees sobre el què volem els veïns i veïnes
(Seguint el procés participatiu de les Assemblees de Plaça Catalunya)
21:00h Cassolada

PER UNA MAJOR VISIBILITAT DE L’ASSEMBLEA AGRAÏM LA PRESÈNCIA DE TAMBORS, TAMBÉ LA DELS GEGANTS I RECORDEU DE PORTAR LA CASSOLA!!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada